Om oss

SW_medarbetare_1793

Efter över 10 års erfarenhet inom rekrytering och konsultverksamhet vet vi vad som krävs för att matcha företags behov med rätt kandidat. Det råder en tuff marknad där ute och vi vill dela med oss av vår erfarenhet och skapa ett forum för diskussion kring ämnen som rör personal. Idag är det svårare än någonsin att attrahera rätt kompetens och till det vet vi att personligheten är minst lika viktig, om inte viktigare.

Vi verkar för ett långsiktigt och hållbart företagande. Hög kvalitet genom väl beprövade och ständigt förbättrade processer. Vi arbetar för jämställdhet samt mot diskriminering, trakasserier och droger genom interna policys. Vi värnar om miljön genom tydliga mål och rutiner. Tar globalt ansvar genom sociala engagemang och välgörenhet.

Nu kombinerar vi vår erfarenhet inom rekrytering med vårt engagemang för hållbarhet och välkomnar The Sustainable Career Blog. En blogg som engagerar och som månar om att företag och anställda gemensamt strävar mot hållbara karriärer. Med en hållbar karriär syftar vi till att man som företag skapar rätt förutsättningar för sina anställda att kunna utvecklas och att man som kandidat vågar ta steget och bygga den karriär man drömmer om. Här täcker vi allt från trender inom arbetsmarknaden till hur man njuter av livet mitt i karriären.

AAEAAQAAAAAAAAraAAAAJDlkN2E2ZjdhLTcwNWQtNDQ5Ni1iMzE4LTQ1Njg2MjI3YTJhZQ

Malin Gullberg Söderbäck kommer att blogga åt oss på SW i samband med att vi lanserar vårt nya affärsområde HR.

Malin har arbetat som HR-chef de senaste 18 åren i alltifrån stora internationella koncerner till små ägarledda bolag. ”Det allra viktigaste som HR chef är att man ständigt är ödmjuk och alltid tror på den inneboende kraften i varje människa.”

Förutom att arbeta som HR-chef är Malin mamma åt tre söner 14, 11, 2 år. Hennes bloggar kommer att innehålla aktuella ämnen inom ledarskap och HR området med en inblick hur det är att kombinera arbetslivet med föräldraskapet.

Läs mer om och av Malin på www.hrcoachen.se